Украинката Динара Каско која прави комбинации на печењето со геометриски фигури и архитектски дизајни.Оваа неверојатна куварка им пркоси на десертите и им пристапува како да се станбени објекти и создава уникатни структури што можат да се јадат. Превкусни десерти кои совршено изгледаат а имаат и неверојатен вкус. Каско студирала да биде архитект, но одлучила да се повлече од својата кариера како 3D визуелизатор и да преземе печење.
Главниот метод на печење и вклучува користење на 3D печатач за изградба на силиконска мувла, која потоа може да се користи за да се обликува колачот. Нејзините дела од кондиторската уметност ги користат математичките принципи на дијаграмот Воронај и биомимиката.
Колачињата се споредени со уметноста на неколку уметници, а Каско соработува со слаткарницата Согјуд на серија дизајни за торти. „Имам многу нереализирани идеи и огромна желба за експериментирање. Не сакам да ги имитирам другите, сакам да создадам нешто ново“ вели Динара.